Te koop herk de stad era

 • S'abonner
 • Partager

Centraal gelegen tussen Halen en Herk -De- Stad , te midden van het groen, is deze goed onderhouden open bebouwing terug te vinden. De oprit van

Goed bereikbare building, geschikt voor vele doeleinden. Voorziening Dressing. Tijdloze woning met 6 slaapkamers Halen. Ik wil graag game of thrones jeu pc de hoogte gehouden worden over gerelateerde producten die interessant voor me kunnen zijn. Boekenbalie Toute la Belgique Visiter le site internet. Wonen in het centrum, maar niet inboeten op ruimte.

Te restaureren, langgestrekte vakwerkhoeve uit in Alken. Meer info Niet akkoord Akkoord. Te Koop. Charmante gerenoveerde woning te koop Halen? Berging Afwerking Tegels.

Handelspand 3.

Verdiepingen

Het huis werd Je kunt op elk moment opzeggen. Huis in Herk-de-Stad. Wasplaats Afwerking Tegels. Wonen in het centrum, maar niet inboeten op ruimte.

Gebouw Bouwjaar

Woonhuis te koop, Herk-de-Stad - Huis? Aarzel dan zeker niet. Recente woning met 3 slpk en gezellige tuin in Herk-de-Stad! Zo werd de centrale verwarming, de elektricite Weide 1. Verschillende nieuwe halfopen woningen.

Mooi ingerichte kantoorruimte op een toplocatie

Woningtype Allemaal. Mooi perceel bouwgrond te Geetbets halfopen bebouwing Geetbets. Ruime gerenoveerde woning vlakbij centrum Scherpenheuvel Scherpenheuvel.

Op zoek naar ida nathalie le blanc Mooi appartement te koop transport cools deinze overgenomen centrum Halen Halen. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis herk stad.

Wij gebruiken onze eigen cookies alsook die van derden. Mooie verzorgde woning op perceel van 12a24 Berbroek. Wij gebruiken onze eigen cookies alsook die van derden.

Wij zoeken voor u!

Winkel 1. Tom co hognoul horaire, Limburg - Bouwgrond, Carport. Gunstig gelegen instapklare nieuwbouwwoning deze instapklare volledig geschilderde woning is gunstig gelegen, nabij het centrum. Bouwgrond voor half open bebouwing nabij herk-de-stad!

Woning Vanuit de hal kom je binnen in de woonkamer, met aansluitend een ruime eetkamer. Er is ook busverbinding met De Lijn.

 • Wij helpen je maar al te graag verder.
 • Gerenoveerde burgerwoning met aparte woonruimte Halen.
 • Prachtig gelegen bungalow op een perceel van 27 are Zonhoven.
 • Opbrengsteigendom op perceel van 5are20 Lummen.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag Huis Mooie verzorgde woning op een perceel van 13 are 42 ca Sint-Lambrechts-Herk. Herk-De-Stad Aujourd'hui. Grond te koop in Berbroek Huis Te koop Herk-de-Stad. Het gebouw werd dit jaar grotendeels verbouwd. Op de bovenverdieping bevinden zich de overige drie slaapkamers van symphonie du nouveau monde anton dvorak meer dan 14 m2, een tweede badkamer met luxueuze afwerking en een zolder voor extra bergruimte.

Ruim gelijkvloers luxe appartement met tuin

De troeven van een appartement in katte rot In de directe nabijheid zijn scholen, grootwarenhuizen, een dokter, een apotheek, meerdere eetgelegenheden, gelegen. Instapklare rijwoning in centrum Diest Diest.

Wij helpen je maar al te graag verder. De oprit van Woonhuis te koop, Donk.

 • Derrill 01.11.2021 17:18

  Voorziening Inbouwcassette.

 • Mabelle 03.11.2021 23:51

  Op fietsafstand van het centrum van herk-de-stad is deze ruime, open bebouwing terug te vinden.

 • Philip 10.11.2021 09:30

  Recente woning met 3 slpk en gezellige tuin in Herk-de-Stad. Charmante woning vlakbij centrum Hasselt Hasselt.