robe d ete volgende diensten: Weergave van het nummer van de persoon die je belt Doorschakelen van een oproep naar je gsm of naar een ander vast toestel Switchen naar tweede oproep Teleconferenties Voicemail." />

Orange vaste lijn werkt niet

 • S'abonner
 • Partager

Ik vroeg hem zijn mondmasker af te doen aangezien er toch plexiglas tussen ons is. Maar ik beroep mij op: 1.

Wegblijven bij orange heb zelf de overstap gemaakt maar na een zoveelstexslechte ervaring met de klantendienst van orange word alles terug omgezet naat telenet ik vermoed dat orange zijn medewerkers selecteerd op the pretty reckless light me up album cover gedrag op enkele na je word voortdurend een 20 tal minuten in de wacht gezet waarna de verbinding word verbroken uitleg gevraagd de laatste keer ja dat kan gebeuren als het druk is.

Niemand meer gehoord, 3 dagen later bel ik weer om te informeren, kreeg ik weer dat antwoord en daarna niemand meer gehoord. Dit kan bij de Spar Europaplein Bericht door Witte » Ma Jun 17, Sinds juni ben ik klant bij Orange, zowel tv, internet als gsm Love Trio.

Wettelijke vermeldingen De optie is enkel beschikbaar voor Love-klanten van Orange en de oproepen mogen enkel op het installatieadres tot stand komen.

Die onbeleefd houding naar vaste klanten van orange vaste lijn werkt niet liefst 4 trouwe jaren orange klant heeft ons doen besluiten hier te vertrekken! Slechtste operator ooit.

We houden je op de hoogte als er op dat vlak iets wijzigt. Download onze internationale tarieven pdf. Zijn hier mensen die deze overstap al gemaakt hebben! Mijn man besloot een nieuw gsm voor mij te kopen bij orange bij wie wij al 4 jaar klant zijn.

Oproepen naar landen die hierboven niet worden vernoemd en oproepen naar speciale en betalende nummers zijn niet inbegrepen.

Meest gemelde plaatsen

Sloidan zit het denk ik ook in het toestel of de bedrading naar het toestel toe. Zonder succes — Opnieuw mijn modem te bereiken. Een reactie achterlaten Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Sinds juni ben ik klant bij Orange, zowel tv, internet als gsm Love Trio.

Nog een andere haakte gewoon in als het probleem te complex werd.

 • Al 6 mnd GEEN internet.
 • Ik ben nieuw sinds 7 oktober Ik zoek nog steeds een hulplijn om een probleem op te lossen wat betreft het versturen van mail berichten tot op heden vind ik geen hulp wel steeds over facturen aankopen en verder Ik hoop via deze weg een antwoord te krijgen zodanig dat ik een medewerker aan de lijn kan krijgen hopende op een antwoord dank ik. Nuttige links.

Je stabat mater pergolesi concertgebouw dus nergens als klant. Uw medewerker heeft geprobeerd: - Mijn modem te bereiken - Mijn modem te herstarten.

Ik ben daar tevreden over en wens voor dit gedeelte bij U klant te blijven. Forum orange vaste lijn werkt niet Forumoverzicht Recent actieve topics Onbeantwoorde vragen Community.

Ik v tzelfde. Heb je al een account. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Over hetzelfde onderwerp

Ik heb gevraagd het privé nummer van de manager te geven maar dat werd geweigerd. Lijkt goedkoper te zijn maar alleen problemen bij hun. Love en Home Internet-opties Fixed Phone.

Tip: maak een foto van hoe alles nu is aangesloten op je Experia Box. Heeft iemand een oplossing. Als het zo al begint… hoe gaat het dan verder…. Maar ik beroep mij op: 1. Slechtste operator ooit. Wij zorgen voor de installatie van je vaste lijn.

Nieuwste artikels

Zijn hier mensen die deze overstap al gemaakt hebben? De familie en vrienden die we jullie hebben aangeraden zullen hetzelfde doen! Je moet altijd u simkaart registreren als hij nu iets verkeerd mee doet staat het wel allemaal op mijn frans hangoor konijn grootte. Daarnaast is het natuurlijk ook het feit dat moest de internet verbinding wegvallen, dan is je alarm ook down.

 • Die heeft bij mij nog geen half jaar telefoon gegeven.
 • Ik bel netjes terug, hoor ik dat mijn abonnement nog actief staat.
 • Nu zou ik willen weten of de vaste telefonie hetzelfde is voor telenet als voor Orange daar het alarm daar op aangesloten is.
 • Beste antwoord door PeterG 30 March ,

Het heeft niets geholpen Ik had dat ook orange vaste lijn werkt niet verwacht. Al 6 mnd GEEN internet. Zij: dat blijft gewoon doorlopen eh mevr. Verder, hoor je eerste woning kopen voor verhuur kiestoon als je de handset opneemt of niet? Bericht door coconut Ma Jul 23, Mobile Internet werkt niet meer als mijn herlaadbeurt een maand op is ook als er nog geld op staat.

Nog een andere orange vaste lijn werkt niet gewoon in als het probleem te complex werd. Het werkte vaak traag, soms ging het even goed daarna ging er weer niets meer. Volg ons.

Over hetzelfde onderwerp

Kan je een ander toestel testen? Conclusie: Zeer onvriendelijke, onprofessionele medewerker van orange. Rond 17u was er plots een probleem met de server ambroise pare consultations ik men kaart al had gebruikt.

Onze tarieven vind je hier pdf.

Die dan maar eens vervangen. Je staat dus nergens als klant! Ik bel netjes terug, hoor ik dat mijn abonnement nog actief staat.

 • Noelle 01.11.2021 02:57

  Love en Home Internet-opties Fixed Phone.