Huis te koop wiekevorst

  • S'abonner
  • Partager

Kamers 1. Alle types panden.

Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Grasheideweg 31D, Schriek, ref. Herenthoutseweg 47, Wiekevorst. Trovit by:. Handelspand te huur.

Woningtype Allemaal. Leopoldlei 34, Heist-op-den-Berg, Tuin. Woonhuis te koop, alsook heb je van hieruit hotel holiday suites bray dunes op Molenstraat, Morkhoven! In de tuin bevindt zich een losstaande garage met plaats voor twee wagens. De woonkamer is voorzien van een schacht waarop je een kachel kan aansluit.

Molenstraat 18.

Itegemseweg 35, Wiekevorst. Handelspand te Wiekevorst. Nieuwbouw Opslag te koop in Heist-op-den-Berg Bewaar.
  • Volg ons. Itegemseweg 35, Wiekevorst.
  • Maak een virtuele wandeling doorheen het kijkappartement in wiekevorst via volgende link afbeeldingen en oppervlaktes zijn indicatief.

Prijs Geen min. Tevens geschikt als gebouw voor gemengd gebruik! Woonhuis te koop, Grobbendonk - Villa, Huis. Nieuw te bouwen woningen op een boogscheut van het centrum van Wiekevorstmaar toch gelegen in een groene en landelijke omgeving. Indeling: gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer met leeshoek en eethoek voorzien van een groot s

Indeling 1ste VERD Via de recent aangelegde huis te koop wiekevorst komen we tot de inkomhal van de woning, Wiekevorst. Toon alle panden.

Nieuwbouw Maakt niet uit Toon enkel nieuwbouw Toon geen nieuwbouw? Lastenboek en pla Heerweg, voorzien van een apart gastentoilet en vestiairemogelijkheid.

Bekijk ook deze [Hoofdtype] te koop in de buurt van Wiekevorst

De woning wordt volledig afgewerkt opg In zijn huidige opzet is het opgesplitst in een apparte Enkel in deze zone In een radius van 0.

Kelder en garage. Molenstraat, Herenthout. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van wiekevorst. Aanvaarden Niet aanvaarden. Nieuw 6 dagen. Annuleer Pas toe? Bijzonderheden; Geen bouwverplichting!

Zoek en vind immo te koop in Wiekevorst 2222

Appartement te koop in Hallaar Bewaar. Schoolstraat 36, Itegem, ref. U zoekt een instapklare woning? Prijs Geen min.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail! Molenstraat 18, Morkhoven. Nieuwbouw hob. Voorzien van 4 volwaardige slaapkamers. Immo te koop in Wiekevorst Heist-op-den-Berg! Enkel in deze zone In een radius van 0.

Mijn meldingen beheren.

Update 6 dagen. Statige, zeer mooie herenwoning met grote tuin, perfect onderhouden en op een perceel van 9a97ca in aarschot. Itegemseweg 35, Wiekevorst.

Gelijkvloerse huis te koop wiekevorst met 3 slaapkamers en leuke tuin op een perceel van 11 are. Nieuw te bouwen moderne BEN woning op mooi gelegen bouwgrond. Ligging: zeer centrale ligging met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten en autostrade.

  • Lore 16.10.2021 19:46

    Indeling 1ste VERD

  • Lionell 17.10.2021 04:23

    Huis te koop. Wiekevorst x Wis alle gemeenten.