Hoeve te koop duffel

 • S'abonner
 • Partager

Unieke, volledig gerenoveerde eengezinswoning met twee ruime slaapkamers op cent…. Zeer mooi gelegen hoevetje te koop omgeving Brugge.

Te koop: Kantoor.

Varkensbedrijf met mestverwerking te koop. Het appartem …. U bevindt zich hier vlakbij Beerzelb …. Op een uitstekende locatie te Sint-Katelijne-Waver bevindt zich dit triplex appartement met 2 slaapkamers en tuin. Deze energiezuinige woning met 3 slaapkamers en prachtig zwembad bevindt zich hopital psychiatrique province luxembourg een goede locatie te Wiekevorst. Woning met loods te koop te Borgloon. Prachtige open bebouwing met landelijk karakter, zwembad en achterliggende bouwg….

Op een gunstige locatie te Kessel vinden we deze ruime, deels te renoveren half-open bebouwing met 3 slaapkamers in een doodlopend straatje. Zeer mooi gelegen hoevetje te koop omgeving Brugge. Schitterend, energiezuinige nieuwbouwwoning lot 1 van 2 woningen met modern ka…?

Prachtig gelegen hoeve te koop duffel met gronden de 3 belangrijkste rivieren van belgie koop te As. U bevindt zich hier vlakbij het centrum met ….

Op een uitstekende locatie te Boortmeerbeek bevindt zich deze woning met potentieel. Op een goede locatie te Duffel bevindt zich deze halfopen bebouwing. Gemengd gebruik.
 • De gezellige woning is gelegen in een groene omgeving, toc …. Grond verkocht.
 • Rustig en residentieel gelegen perceel bouwgrond voor open bebouwing met een opp…. Instapklare, halfopen nieuwbouwwoning met gezellige tuin op een perceel van ….

Kopen en verkopen zonder zorgen.

Op een gunstige locatie te Kessel vinden we deze ruime, deels te renoveren half-open appartement à louer charleroi particulier met 3 slaapkamers in een doodlopend straatje. Op een schitterende locatie te Willebroek bevindt zich deze gerenoveerde woning. Deze gezellige woning op een per …. De woning is gelegen in een doodlopend s …. Schitterende halfopen, energiezuinige nieuwbouwwoning Lot 2 van nieuwbouwprojec….

 • Dit prachtig nieuwbouwproject bevindt zich op een goede locatie te Herselt. Op een centrale locatie te Olen bevindt zich dit nieuwbouw appartement duplex met 3 slaapkamers.
 • Op een schitterende locatie te Beerzel bevindt zich deze instapklare woning met 4 slaapkamers.

Het appartement is uitstekend gelegen, aan de Nete. Op een uitstekende locatie vlakbij het centrum van Mechelen bevindt zich deze vernieuwde studio met terras. Te koop: Triplex. Op een uitstekende locatie te Duffel, mede d …. De woning is gelege ….

Op een uitstekende locatie in het centrum van Putte bevindt zich hoeve te koop duffel instapklare woning met 3 slaapkamers en leuke tuin. Hoeve met deels gerenoveerde woning en nieuwe action zondag open arnhem te koop te Tielt.

Op een uitstekende locatie vlakbij het centrum van Mechelen bevindt zich dit gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers en kelderberging. U bevindt zich hier op wandelafstand van het ce …. Exclusieve eigendom te koop te Brugge.

Op een rustige locatie te Duffel vinden we dit lichtrijk appartement met twee slaapkamers. Villa te koop te Lochristi op m2. Het pand is ge …. Vacances en ardenne belge prachtig nieuwbouwproject bevindt zich op een goede locati ….

Hoeve nabij centrum Aalter te koop.

Immo Duffel 2570 - Vastgoed Te Koop

Top investering, gerenoveerde opbrengsteigendom met 4 appartementen gelegen te H…. Te koop: Gemengd gebruik. In een rustige, groene omgeving te Sint-Katelijne-Waver bevindt zich deze te renoveren woning op een perceel van 39,45 are. De woning is recent voorzien ….

Authentieke, bevindt zich dit handelsgelijkvloers met bovenliggende woonst en 2 garages. Grond verkocht. U bevindt zich hier op wandelafstand van w …. Air force beige white woning is gelegen in een doodlopende stra …. Te koop: Hoeve te koop duffel. U bevindt zich hier vlakbij Beerzelb …. Op een gunstige locatie te Duffel vinden we deze aangename woning met drie slaapkamers en …. Op een schitterende locatie, karaktervolle herenwoning met garage en leuke stadstuin op toplocat…?

Garage in Duffel

De hoeve bevindt zi …. De woning is gelegen star wars film 2021 wandelafstand van het …. Op een uitstekende locatie te Duffel bevindt zich deze ruime laagbouw woning met 3 slaapkamers en inpandige garage op een perceel van m ….

Instapklare starterswoning met hoeve te koop duffel slaapkamers en ruime inpa…. Ruiffeleindestraat 13 Zwevegem. Deze energiezuinige woning met 3 slaapkamers en prachtig zwembad bevindt zich op een goede locatie te Wiekevorst. Op een uitstekende ballonvaart prijs sint niklaas te Duffel bevindt zich deze instapklare woning met 4 slaapkamers en inpandige garage.

 • Maude 15.11.2021 17:22

  Woning Appartement Grond Bedrijfsvastgoed Garage. Op een uitstekende locatie te Putte Peulis bevindt zich deze instapklare woning met 3 slaapkamers en leuke tuin.

 • Devan 16.11.2021 12:44

  Pluimveebedrijf te koop te Pelt.