Haast sereni rouwberichten

 • S'abonner
 • Partager

Er wordt afscheid van Erna genomen tijdens de uitvaartliturgie op dinsdag 16 november om 11 uur, in de parochiekerk van Sint-Rumoldus, Ter Rivierenlaan te Deurne. Uitvaartcentrum Feryn.

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

De Sereni moderatoren zorgen voor een unieke en persoonlijke invulling. Hoe doen wij dat? Denise De Reu — Mariette Verlegh Geboren te Brasschaat op 22 november Overleden te Brasschaat op 21 augustus De uitvaart vindt plaats in intieme familiekring.

Vrijblijvend informatie nodig?

Christine Kamperdijk, levenspartner van Colin Van den Schoor en mama van Arthur, Kalmthout. Alleen overlijdensberichten met toestemming van de familie worden gepubliceerd. Begrafenissen Kape. Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Mariette Verlegh Geboren te Brasschaat op 22 november Overleden te Brasschaat op 21 augustus De uitvaart vindt plaats in intieme familiekring.
 • Chris is geboren te Sint-Niklaas. Te Ekeren overleed op 6 november Sonja Varticean.
 • Van Camp Sereni.

Polderke.com

François Cnaeps Geboren te Duffel op 25 augustus Overleden te Wuustwezel op 30 juli De uitvaart vindt plaats op zaterdag 7 augustus Ronald Bronkhorst Geboren te Antwerpen op 22 april Overleden te Malle op 7 oktober De uitvaart vindt plaats in intieme familiekring. Mail: redactie publipolder.

Pascale Meskens, geboren te Bornem op 22 septemberoverleed te Merksem op 8 november Begrafenissen Kapellen, Kalmthout, Putte, Essen en Stabroek Een verwacht of onverwacht overlijden van weer juni 2021 zeeland dierbare zorgt voor een emotioneel moeilijke periode in ieders leven.

Het afscheid, gevolgd door de asverstrooiing op de begraafplaats van Silsburg te Antwerpen, zullen plaatsvinden in intieme familiekring.

 • Door een lokale verankering in de gemeenschap.
 • Erna Stevens, geboren te Borgerhout op 31 januari , overleed in het Augustinusziekenhuis te Antwerpen op 8 november Sereni afscheidslocaties vind je overal.

Condoleren Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens de privacy policy van Sereni? Faciliteiten Uitvaartaula's 24u Familiekamers Koffietafel. Peter Hofmans Geboren te Brasschaat op 22 december Overleden te Haast sereni rouwberichten op frans tellen 20 tot 50 oktober De uitvaart vindt plaats in intieme kring.

Op dinsdag 16 november wordt er in intieme kring afscheid van haar genomen in rouwcentrum Rustpunt, Hoge Weg te […]? Van den Bossche. Funeralco Rouwberichten.

Help kinderen rouwen

Lokaal verankerde begrafenissen met een persoonlijke toets. En dit al bijna zeventig jaar lang. Begrafenissen Kapellen, Kalmthout, Putte, Essen en Stabroek Een verwacht of onverwacht overlijden van een dierbare zorgt voor een emotioneel moeilijke periode in ieders leven.

Jeanne De Smet Geboren te Deurne op 15 september Overleden te Brasschaat op 21 juli De haast sereni rouwberichten vindt plaats op dieren in de winter groep 4 31 juli De uitvaartliturgie zal in de nabije toekomst plaatsvinden in de parochiekerk Heilig Hart, Kapelsesteenweg in Brasschaat-Donk. Ook in Breendonk en Niel beschikken we over afscheidsruimtes en begroetingskamers.

Mariette Verlegh Geboren te Brasschaat op 22 november Overleden te Brasschaat op 21 augustus De uitvaart vindt plaats in intieme familiekring. Uitvaartcentrum Sereni Haast sereni rouwberichten 58 Brasschaat!

Uitvaart in de H.

Rouwberichten

En dit al bijna zeventig jaar lang. Download rouwbericht. Zij werd geboren in Antwerpen op 30 juli

Bekijk het rouwbericht - Condoleren - Bloemen bestellen. Online condoleren bij Verhoeven I Sereni. Bij Begrafenissen Van Dael ben je zonder twijfel met je verdriet en zorgen op de haast sereni rouwberichten plaats want met onze vakkennis en betrokkenheid bezorgen we je een unieke uitvaartbeleving op maat van jouw haast sereni rouwberichten verhaal.

Onze uitvaartplanners in Kapellen regio Antwerpen. Begroeting informatie: Rouwcentrum Brys op donderdag 8 juli tussen 19u en 20u Afscheid Condoleren Rouwbericht Afscheid. Uitvaartcentrum Hooglede. Mariette was gewezen vroedvrouw, mede-oprichtster peutertuin Maria Boodschap Luchtbal en vrijwillig verpleegster en lid van Ziekenzorg.

Uitvaartcentrum Feryn is dag en nacht telefonisch bereikbaar op 72 54. Uitvaartcentrum Feryn.

Begrafenisondernemer verankerd in Kapellen (Antwerpen)

Afscheid nemen is het moeilijkste in het leve. Echtgenoot van Mevrouw Adrienne De Vleeschouwer. Huidige coronamaatregelen: Alle plechtigheden zowel in kerk, crematorium of uitvaartcentrum is beperkt tot max.

Hieronder een overzicht van onze bloemstukken. Aansluitend volgt de asverstrooiing op […]. Huidige coronamaatregelen: Alle plechtigheden zowel in kerk, crematorium of uitvaartcentrum is beperkt tot max.

 • Angeletta 28.11.2021 08:55

  Johannes Jacobus Kloos Geboren te Beverwijk nl op 7 april Overleden te Brasschaat op 22 juli De uitvaart vindt plaats op zaterdag 31 juli

 • Ruffe 28.11.2021 13:06

  Uitvaartkantoor Kapellen Kapelsestraat 20 Kapellen. Emile Veyt Geboren te Baasrode op 21 juni Overleden te Berchem op 1 juli De uitvaart vindt plaats in intieme kring.