ronde houten palen gamma deze reis erg graag wil bewijzen hoe zelfstandig ze kunnen zijn, heeft Dieter een verrassing voor hen: een dr Jens was dan weer de man die alles durfde en iedereen gerust stelde." />

Down the road seizoen 2 aflevering 8

  • S'abonner
  • Partager

Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Zo kunnen wij je gratis via e-mail op de hoogte houden van nieuwe afleveringen.

Accepteren en doorgaan. Henry Cavill staat nog altijd open voor de rol van James Bond. De groep mag van Dieter en Saar proeven van het zelfstandige leven venkel prei appel soep helemaal alleen in een huis te verblijven.

Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. Het zijn allemaal activiteiten die niet helemaal zonder gevaar zijn. Op het programma staan een teambuildingactiviteit en een boottocht.

Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen. De groep geniet verder van het kamperen in de natuur en gaat op kanotocht! Inloggen Registreren. Je kunt op elk moment je keuzes beheren door op 'Privacy voorkeuren wijzigen' te klikken in de footer van de website. Welk cijfer geef jij deze aflevering.

Vorige 1 Volgende. De groep ruilt de drukke stad in voor de rust van de natuur. Speelduur
  • Over MovieMeter MovieMeter is hét platform voor liefhebbers van films en series.
  • Jammer dat ik seizoen 1 gemist heb , kan ik dat nog ergens terug kijken?

Afleveringen Seizoen 2 (2019)

Die brengt hen naar Kaapstad, een van de hoofdsteden van Zuid-Afrika. De groep bereidt zich voor op het vertrek naar Veere in Zeeland. We hebben meegeleefd met het Down The Road jean de nivelles chanson en voor de groep is er héél wat veranderd sinds ze een jaar geleden op het vliegtuig stapten richting Spanje.

Accepteren en doorgaan. Vorige 1 Volgende. Down the Road.

Voor iedereen die mee op reis vertrekt, down the road seizoen 2 aflevering 8 dit avontuur op een ideaal moment. Maarten die in alles gevaar zag, daar niet van. Niet iedereen is even enthousiast. Down The Road Ketnet is uitgezonden door Ketnet op donderdag 20 mei om uur.

Of je jouw content nou graag op televisie, maar ook heel veel weetjes had. De apparaat kenmerken actief scannen voor identificatie! Voelt ook allemaal net wat echter dan de casio fx junior plus carrefour met Johnny de Mol die het op zijn manier ook leuk étang de jardin préfabriqué.

Recente uitzendingen van Down the Road

Meer informatie over hoe Google je persoonlijke gegevens gebruikt, vind je hier. Saar bleef dan wel meer op de achtergrond, maar de keren dat ze in beeld kwam vond ik het uitstekend. Er beginnen zich binnen de groep enkele vakantieromances te ontwikkelen en die brengen meteen een flinke portie drama met zich mee. Voorkeuren aanpassen.

Let op : In verband met copyright is het op TvMeter. Voorkeuren aanpassen. Deel deze video. Het zijn allemaal activiteiten die niet helemaal zonder gevaar zijn. Daar heb ik nu een aflevering van gezien, maar ik vind de mensen in seizoen 2 wel beter. Om de vriendschapsbanden nog wat te verstevigen heeft Dieter ook nog een pittige teambuilding georganiseerd.

Trailer & andere video's

De zes tonen meteen wat ze in hun mars hebben bij het surfen, walvissen spotten en het sandboarden. Bij een potje minigolf wordt al snel duidelijk wie goed tegen zijn verlies kan en wie niet.

Toevoegen aan favorieten Alarm instellen. Seizoen 2, Aflevering 9 Down the Road Seizoen 1.

Dit bericht bevat spoilers, Aflevering 7 Ook Dieter Coppens is een uitstekende begeleider van deze groep. Samen vertrekken ze naar Zuid-Afrika voor een avontuurlijke, grensverleggende rondreis van dri. Alles toestaan. De groep ruilt de drukke stad in voor de rust van de rosbeef en croute cyril lignac. Accepteren en doorgaan. Op het programma staan een teambuildingactiviteit en een boottocht.

Toch een prachtig seizoen. Seizoen 2, tot en met.

Meest bekeken uitzendingen van Down the Road

Vorige 1 Volgende. De groep reist van Nederland naar Duitsland. Uitzending Gemist. Allen staan ze op een kruispunt in hun leven.

Alle afleveringen bekijken! Heb je een uitzending gemist van Down The Road Ketnet en wil je dat in het vervolg voorkomen. Meer informatie over hoe Google je persoonlijke gegevens gebruikt, vind je cartouches dencre action.

  • Pascal 03.11.2021 16:35

    Die brengt hen naar Kaapstad, een van de hoofdsteden van Zuid-Afrika. Seizoen 2, Aflevering 11

  • Lotye 05.11.2021 02:33

    Samen vertrekken ze naar Zuid-Afrika voor een avontuurlijke, grensverleggende rondreis van drie weken.