Code van coppens spel

  • S'abonner
  • Partager

Jaar van uitgave Productbeschrijving Code van Coppens is een unieke escape game om thuis te spelen. Het verhaal hangt gewoon niet samen.

Dus dat is een minpuntje aan dit spel. Samen met onze zoon van 14 samsung galaxy a02s hoesje mediamarkt we op zoek naar de codes om de dievenbende op te sporen. Zo kan jij thuis ook aan de slag met puzzels en opdrachten. Zelfs als we de antwoorden via hints kregen konden we nog steeds niet herleden waarom dat het juiste antwoord zou zijn. Reviews Schrijf een review Schrijf een review.

Creatief gezellig outof the box denken goede ondersteuning via facebook.

Net als in een 'echte' escape room is de herspeelbaarheid beperkt. Het spel is alleen geschikt om de openhaard mee aan te steken. Je hebt een spelbord, de spelregels en speelkaarten in verschillende kleur. Echt spijtig? Delen van gebruikersgegevens vereist Delen van gebruikersgegevens vereist Sommige Internet-of-Things-apparaten gebruiken gebruikersgegevens en code van coppens spel met een account.

In de App Store of Play Store staat ook meer info over de app. Language dependent.

Met de lockdown een avond thuis zitten hoeft geen straf te zijn, zeker niet met een spel als Code van Coppens. Time is running out now Toon meer. Doelgroep Volwassenen. Introductie en ondersteuning Introductiejaar Toon meer.

Hints helpen je ook niet verder. Escape Room The Game voor 2 Spelers? Home Speelgoed Spellen Breinbrekers. Sandralier jaar Lier 9 februari Ik raad dit product aan. Uitgever: Lannoo. Personage: Geen personage!

Code van Coppens op televisie

Dit is onze eerste escape game in bordspelformaat. Jaar van uitgave Na 1,5 uur hadden we dus gemengde gevoelens.

Soms erg lastig en toch een hint nodig gehad, maar was heel mooi in elkaar gezet.

Febe13 jaar Deinze 15 februari Vergelijk artikelen Waar wil je dit mee vergelijken. Koos zoekt een huis Prentenboek met een boodschap. Channa 28 januari Leave a comment. Spellentip Maya van White Goblin Games.

Ontdek ook

Ik raad Exit en Unlock! Niet gemakkelijk, redelijk uitdagend. Newest first Oldest first Highest score Lowest score. Escape room. Het spel is super uitdagend. Materiaal Karton Kunststof. Leuke escape room voor wie al wat ervaring heeft.

Vaak samen gekocht. Bluetooth vereist Informatie niet beschikbaar? Description Reviews Product specifications Code of Coppens is a unique escape game to play at home? Net als in een 'echte' escape room is de herspeelbaarheid beperkt. Kraak de code van Coppens vanuit jouw woonkamer. Welke opties voor jouw bestelling bewegen zonder pijn groenlipmossel zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Gratis verzending door bol.

Productbeschrijving

Playing time. Productspecificaties Speleigenschappen Aanbevolen leeftijd 10 - 99 jaar. Verkoop door Toys and Games Palace. Escape Puzzle: Jungle Jo

De tijd gaat nu in En de gemiddelde speeltijd bedraagt 3 uur. Taal spel Nederlands.