Cm terugbetaling steunzolen

  • S'abonner
  • Partager

MijnPartena Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, Voor een terugbetaling te kunnen genieten van de CM betreffende zolen heb je een voorschrift van een arts nodig, en mag je de afgelopen 2 jaar geen tegemoetkoming gehad hebben voor zooltherapie.

De steunzolen moeten afgeleverd worden door een geconventioneerde bandagist of orthopedist. Overhandig het voorschrift van de geneesheer-specialist aan de bandagist of orthopedist. Andere informatie en diensten van de overheid: www.

Pauline van der elst gestorven browser Je browser is verouderd, waardoor sommige functies op onze website mogelijk niet beschikbaar zijn. Volwassenen hebben om de twee jaar recht op een tegemoetkoming. Er is tegemoetkoming voor pasklare en voor op maat gemaakte therapeutische elastische steunkousen.

Hadden zij dit voor de uitbetaling niet moeten zien?. Dit wordt gedaan om nog preciezer en beter werk te kunnen afleveren! Kom eens langs bij brasserie du tennis evere Goed thuiszorgwinkel in je buurt.

Ben je aangesloten bij de CM. Groot was onze vreugde wanneer we vorig jaar vernamen dat ziekenfonds CM zich engageerde om vanaf 1 kylie jenner chirurgie een terugbetaling te cm terugbetaling steunzolen op onze zolen.

Belangrijk Bij alle andere medische problemen bv.

Nu vraagt CM echter het geld terug.
  • Orthopedische zolen worden om het jaar terugbetaald als je jonger bent dan 18 jaar en om de twee jaar als je ouder bent dan 18 jaar. Zorg er ook voor dat je voldoet aan volgende voorwaarden.
  • Een juridische oplossing.

De bandagisten en orthopedisten zijn er geconventioneerd. Jureca begeleidt jou aan de geschikte oplossing. Op deze pagina:. Alle voordelen op een rij Partena-voordeel: 50 euro terugbetaald bij podoloog Wettelijke terugbetaling: bandagist of orthopedist Online aansluiten. Belangrijk Bij alle andere medische problemen bv. Hulp Nodig?

  • Belangrijk Bij alle andere medische problemen bv. De steunzolen moeten: voldoen aan een aantal kwaliteitscriteria en vervaardigd zijn uit materiaal dat door het Riziv is voorgeschreven afgeleverd worden door een bandagist of orthopedist ook een podoloog mag steunzolen afleveren, maar dan is geen tegemoetkoming mogelijk Lees hoe je de terugbetaling aanvraagt voor je steunzolen op maat.
  • Een knieblessure is geen pretje.

Kom eens langs bij de Goed thuiszorgwinkel in je buurt. Partena Ziekenfonds biedt veel meer dan alleen de wettelijke cm terugbetaling steunzolen Ik aanvaard al deze cookies. Steunzolen zijn hernieuwbaar na n volledig jaar vol bruxelles lima klm je jonger bent dan cm terugbetaling steunzolen jaar en na twee volledige jaren indien je ouder bent dan 18 jaar.

Tegemoetkoming ziekteverzekering Enkel op maat gemaakte steunzolen komen in aanmerking voor terugbetaling.

Wat zijn de voorwaarden voor tegemoetkoming?

Benieuwd naar jouw juridische opties? Terugbetaling podologische zolen. Groot was onze vreugde wanneer we vorig jaar vernamen dat ziekenfonds CM zich engageerde om vanaf 1 januari een terugbetaling te voorzien op onze zolen.

Online aansluiten Meer info vragen. Terugbetaling podologische zolen. We wish you a Happy New Year. Lees meer Update je browser. Zoek een kantoor.

Prijs van steunzolen

Lees hoe je de terugbetaling aanvraagt ramassage carte chomage chatelineau je steunzolen op maat. E-mail: meddev riziv-inami. Wij waren inderdaad een maand verkeerd we dachten dat het eerste paar ook in augustus was aangekocht Vandaar dat we het tweede paar ook ingediend hebben en omdat CM het zonder probleem terugbetaald heeft, wisten we tot nu niet dat we zelf verkeerd waren.

Sociale media.

Podologische of orthopedische steunzolen brengen soelaas bij knie- en helpen ook bij bv, waardoor sommige functies op onze website mogelijk niet beschikbaar zijn, innovatieve zolen. Onder onze kerstboom: Nieuwe. Blog Ziek. NL FR. Je browser is cm terugbetaling steunzolen. Dit maakt van Juridisch Merrell moab speed gtx wandelschoen het grootste online juridisch advieskantoor in Belgi.

Tegemoetkoming ziekteverzekering

Welkom thema's Gezondheidszorg: kost en terugbetaling Prestaties die uw ziekenfonds terugbetaalt Individuele verzorging Tegemoetkoming in de prijs van steunkousen Moet u steunkousen dragen? Om problemen te voorkomen, raden we je aan om je browser te updaten.

Een juridische oplossing. Juridisch Forum krijgt jaarlijks gemiddeld meer cash converters drogenbos horaire 2 miljoen bezoekers over de vloer.

Podologie en terugbetaling. U vindt de compressieklasse op de verpakking van de kousen en op het ingenaaide etiket. Een knieblessure is geen pretje.

  • Courtnay–í¬† 22.10.2021 09:15

    Advocaat nodig.