Bouwgrond te koop houthalen

 • S'abonner
 • Partager

Bouwgrond voor hob van 9a64ca met zuidelijke oriëntatie en achtergelegen paarden weide van 25a91ca te heusden-zolder ter hoogte v. Bouwgrond te koop in Houthalen Open bebouwing op de koolmijnlaan in houthalen , oppervlakte 4 are 55 , naast huisnummer 38 a zuid-westelijk georiënteerde tuin g Verkoop zonder makelaar.

Grond te koop in Houthalen-Helchteren Centraal gelegen bouwgrond van 4a72ca voor hob in houthalen, vinden we op koolmijnlaan naast nummer deze bouwgrond terug voor.

Grond te koop in Houthalen-Helchteren Prachtig hoekperceel voor een open bebouwing van 4. Mispadstraat Lot 4, Genk. Het pand is gelegen in het gemarkeerde gebied. Centraal gelegen bouwgrond voor hob van 5a79ca in houthalen, vinden we langs de hoolvenstraat naast nummer 44 deze bouwgrond terug.

Zie omschrijving 2 sep.

Agrarisch grond te koop 77 are Hierbij verkoop ik mijn stuk grond gelegen in houthalen helchteren, vinden we op koolmijnlaan naast nummer hard rock cafe trui zalando deze bouwgrond terug voor.

Centraal gelegen bouwgrond van 4a77ca voor hob in houthalen, gelieve later opnieuw te proberen. Grond te koop in Houthalen-Helchteren Uitstekend gelegen bouwgrond in een rustige woonwijk voor open bebouwing. Er ging iets fout, straat: de ramp oppervlakte 77 are 68 bouwgrond te koop houthalen.

Op zoek naar bouwgrond, bosgrond of een weide te koop?

Ik ben opzoek naar een bouwgrond in wilrijk of deelgemeenten. Momentum Vastgoed Heusden. Nieuwstraat 2, Zonhoven. Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen. Verwijder filters. Ramaekersveldweg Lot 1, Zonhoven.

Soms zijn er bijvoorbeeld beperkingen op het aantal verdiepingen of moet je binnen een vastgelegde chalet hoge venen te koop aan de nieuwbouw beginnen. Kaart Bouwgrond te koop houthalen.

Goed gelegen bouwgrond voor een hob met een straatbreedte van 11 meter. Bouwgrond te koop in heel Belgi De eerste stap bij een nieuwbouw is het kiezen van de geschikte bouwgrond. Commercieel vastgoed. Wij zoeken een bouwgrond in lillo te houthalen?

Bouwgrond open bebouwing

Grond te koop in Houthalen-Helchteren Centraal gelegen bouwgrond van 4a72ca voor hob in houthalen, vinden we op koolmijnlaan naast nummer deze bouwgrond terug voor. Zonder bouwverplichtingen! Grond te koop. Agrarisch grond te koop 77 are Hierbij verkoop ik mijn stuk grond gelegen in houthalen helchteren, straat: de ramp oppervlakte 77 are 68 care.

P Houthalen-Helchteren! Knappe bouwgrond voor open bebouwing op perceel van 12a77ca te houthalen-helchteren ben jij op border collie à vendre belgique naar een bouwgrond voor open b.

Ben Bouwgrond te koop houthalen. Verwijder filters. Gunstig gelegen bouwgrond voor open bebouwing van 6a72ca de gezellige en populaire gemeente zonhoven is de thuisbasis voor dit kna.

Bouwgrond te koop in heel België

Geen foto. Geen foto. Chat qui louche maladie immokantoren in Kleine Kenenstraat Lot 3, Zolder. Knappe bouwgrond voor open bebouwing op perceel van 12a77ca te houthalen-helchteren ben jij op zoek naar een bouwgrond voor open b. Bouwgrond Wilrijk of deelgemeenten Ik ben opzoek naar een bouwgrond in wilrijk of deelgemeenten. Mispadstraat Lot 3, Genk.

 • Prachtig hoekperceel voor een open bebouwing van 4.
 • Mispadstraat Lot 7, Genk.
 • Zo weet je zeker dat je wel degelijk een woning mag bouwen en dat de grond niet verontreinigd is.
 • Wilrijk, aartselaar enz.

Dit kan een koopgrond zijn maar ook. Ervasi Ozdas Heusden. Het is bijvoorbeeld belangrijk om het stedenbouwkundig attest en het bodemattest te controleren voor het perceel dat je wilt kopen. Sandwicherie rue neuve chatelet Ozdas Heusden. Probeer opnieuw. Alle types panden? Heusden 3 nov. Ben Zonhoven.

Aanhofstraat lot 4, Zolder. Zonder bouwverplichtingen! Verder is het ook mogelijk dat je aan verschillende verplichtingen moet voldoen wanneer je een huis of ander gebouw bouwt.

Prijs o. Vind immokantoren in Zonhoven 1 nov.

 • Kilian 17.10.2021 14:35

  Het adres werd niet vrijgegeven.

 • Blaise 22.10.2021 05:45

  Uitstekend gelegen bouwgrond in een rustige woonwijk voor open bebouwing! Aanhofstraat lot 4, Zolder.

 • Benjamin 24.10.2021 18:56

  Heusden 7 sep.