Bibliotheek duffel catalogus

 • S'abonner
 • Partager

Je kan ze gratis ophalen in een van de vijf bibliotheken van Regiobib Rivierenland. Ook voor het functioneren van de bibliotheken biedt het samenwerkingsverband voordelen.

Verwendag 20 november en voorleessessies geannuleerd wegens corona. Je kunt je op elk moment opnieuw uitschrijven. Feedback bruin haar lichter maken de website Heb je niet gevonden wat je zocht? De verwendag 20 november en de voorleessessies 1ste keer op 20 novemberdie eerder werden aangekondigd, worden geannuleerd omwille van de stijgende coronacijfers.

Schrijf je in door te mailen naar bibliotheek grobbendonk. Hoe is het zover gekomen en wat kunnen we er tegen doen? Dan kan je je aansluiten bij ons leesgroepje in de bibliotheek.

Rechtstreeks naar de cursussen. Naar het inschrijvingsformulier. Ontdek de nieuwe bibwebsite Sinds 22 oktober zit onze website in een nieuw kleedje? Deel deze pagina www-follow-us-text Facebook www-follow-us-text Twitter. Iedereen kan dit uitgebreide bibliotheek duffel catalogus doorzoeken in een gemeenschappelijke online catalogus!

Hoofdnavigatie

Daarna verdwijnen de boeken vanzelf van je scherm. Je kan ze gratis ophalen in een van de vijf bibliotheken van Regiobib Rivierenland.

Lees er hier meer identifier carte proximus. Onder de noemer Bibliotheek Neteland organiseerden we al tal van activiteiten: zomerlezen, najaarslezingen, het Groot Dictee,…. Dan kan je je aansluiten bij ons leesgroepje in de bibliotheek. Regiobib Rivierenland krijgt gestalte in twee fases.

 • Ze slaan al enkele jaren de handen in elkaar voor de organisatie van lezingen, workshops, cursussen en delen zo de kosten.
 • Search Search in:.

Meer weten over Bibliotheek duffel catalogus. Als dat maar goed komt! Andere toffe lezingen of voorstellingen: scrol naar beneden.

Sindsdien is er een nieuw retributiereglement van kracht. Announcement De bibliotheek is gesloten op donderdag 11 november. Info en inschrijven. Activiteiten in de bib Lezing Het Salon: Strips en hun geschiedenis Datum vrijdag 19 november Duur van 10 tot 12 uur.

Main navigation

Advanced search Advanced search. Announcement De bibliotheek is gesloten op donderdag 11 november. De reden hiervoor is de niet-gelijktijdige ingebruikname van Wise, de nieuwe bibliotheeksoftware voor heel Vlaanderen.

Deel deze pagina www-follow-us-text Wat drinkt egel www-follow-us-text Twitter. Sommige boeken kregen een nieuwe plaats Auteursnamen met een voorvoegsel plaatsen we vanaf nu op een andere manier. Direct aan de slag Uitleentermijn verlengen Openingsuren opzoeken Bibliotheek duffel catalogus Bibliotheek.

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat reilt en zeilt in bibliotheek duffel catalogus bib. Misschien tijd voor ! Activiteiten in de bib Lezing Het Salon: Strips en hun geschiedenis Datum vrijdag 19 november Duur van 10 tot 12 uur.

Voorwaarden?

Bijna herfstvakantie? Geannuleerd De verwendag 20 november en de voorleessessies 1ste keer op 20 novemberdie eerder werden aangekondigd, worden geannuleerd omwille van de stijgende coronacijfers.

En vooral: samen kunnen we ook meer voor jou betekenen. De gemeentes Putte en Duffel sluiten aan in de loop van View the full list. Waar in het verleden hetzelfde denk werk audi q8 rs price in uae keer gebeurde, hoeft men dat voortaan slechts eenmaal te doen.

Kunstendag voor kinderen Vrij podium - 20 november Elke jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op dit moment kan je al kiezen tussen 9. In het boek Schitterend Geslepen. Lezing Bibliotheek duffel catalogus Salon: Weinachtsoratorium J? Main navigation. Doe je mee. Probeer het uit.

You’re Temporarily Blocked

Je leest een verhaal van vakmanschap, welvaart en plezier, maar het boek schuwt ook de zwarte kantjes niet. Als dat maar goed komt! Hoe werkt het? Op 1 oktober sloten we aan bij regiobib Rivierenland.

Meer informatie We zetten de belangrijkste vernieuwingen op een rijtje. Zoeken Zoek in:. Bach Datum vrijdag 17 december Duur van 10 tot 12 uur.

 • Theo 28.10.2021 12:54

  Dringende mededeling Hoera! Schitterend geslepen Vrijdag 26 november om 19u30 In het boek Schitterend Geslepen.

 • AdeliaВ  01.11.2021 17:29

  Probeer het uit! Geannuleerd De verwendag 20 november en de voorleessessies 1ste keer op 20 november , die eerder werden aangekondigd, worden geannuleerd omwille van de stijgende coronacijfers.

 • Darvell 06.11.2021 12:01

  Je kan 2 boeken lenen, 2 boeken reserveren en elk boek maximaal 6 weken houden.